top of page

BRAND

KIK VAGYUNK MI ~ induló csomag

Indítsunk egy klassz logóval, ami frappánsan és egyedi módon kifejezi, miről is szól amit szívvel-jókedvvel csinálunk! :)

 

Deffiniáljunk mellé egy-két színt, ami mancson-nyomon visszaköszön majd a dolgainkról, egy csipet formavilág, nagy adag stílus és kreativitás és indúlhat az egyediség!!

 

Arculati elemek, logó, névjegykártya, pecsét, formázott dokumentumok, aláírás sablon...stb.

 

..mert a kreativitás egy olyan világot teremt, ami a MIÉNK.

JÓ ÚTON! ~ haladó csomag

Ahogyan a cuki kedvenc két szép csillogó szeménél nincs hatásosabb kunyerálási technika, úgy kell megtalálnunk azt a megfelelő kommunikációs csatornát, amivel elérhetjük és megszólíthatjuk az erre hajlamos kétlábúakat. :)

  

FB oldal menedzselés, szerethető karakterek visszatérő történetekkel, webdesign, egyedi piktogrammok, hirdetés sablon ...stb.

  

Tipp! A print anyagok (szórólap, plakát) ideje lassan lejár. De egy színes, klassz (neadj laminált) névjegykártyát mindenki zsebrevág, így jó eséllyel találja meg, mikor arra szüksége van!

JÁTSZVA NYERJ! ~ extra csomag

Jó-jó, aranyos, cuki meg minden, de már unod a banánt?!

  

Dobd fel az oldaladat egy kis aktivitással, gyűjtsd be kedvelőid rajongását, ezáltal hozz létre egy szuperjó reklámcsatornát!

 

Vegyétek-vigyétek! Képrejtvények, játékok, humoros képsorok és képkockák! :)

  

Tipp! A célcsoport nagy részének lapul szűntelen a zsebében egy olyan eszköz, mellyel kiéhezve várják az izgalmasabbnál-érdekesebb nyomkodási lehetőségeket, amire csupán alkalmat kell adni! Itt az alkalom!

bottom of page